SOTONISTI MOKRILI PRED ZAGREBAČKOM CRKVOM: Okretali križeve, razbacali crne kutijice...

Svećenik Šreter zamolio je za počinitelje Božiji oprost te pozvao sve koji imaju kakve informacije o ovom gnusnom činu da mu jave.

  • Hronika

  • 27. Mar. 2022  27. Mar. 2022

  • 1

Noćas se ispred jedne zagrebačke crkve dogodio stravičan čin s elementima sotonizma.

Kako je rekao velečasni Robert Šreter, ispred Župne crkve Sv. Mirka na zagrebačkim Šestinama, župljane i župnika dočekao je nemili prizor.

Pred glavnim ulazom u crkvu neko se pomokrio, a na crkvena vrata prema groblju postavljen je križ okrenut naopako. Od tih vrata do glavnog ulaza u crkvu razbacane su crne kutijice, a s jednog groba odlomljen je i razbijen kip Blažene Djevice Marije.

Svećenik Šreter zamolio je za počinitelje Božiji oprost te pozvao sve koji imaju kakve informacije o ovom gnusnom činu da mu jave.

“Hvaljen Isus i Marija! Noćas je na našoj crkvi i groblju napravljen vandalski čin sa sotonističkim elementima. Pred glavnim ulazom se nepoznati počinitelj pomokrio, a na crkvena vrata prema groblju postavljen je križ okrenut naopako… Od tih vrata do glavnog ulaza u crkvu razbacane su crne kutijice, a s jednog groba je odlomljen i razbijen kip Blažene Djevice Marije… Molimo za počinitelje Božji oprost, ali i njihovo kajanje za ovo oskvrnuće crkve i groblja… Ako netko ima kakve informacije vezane uz ovaj gnusni čin, molim da obavijesti mene ili policiju. Neka nam je Bog u pomoći…”, napisao je župnik u Facebook objavi.

Stanovnici Šestina očekuju da policija odradi svoj posao i nađe počinitelja.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...