PAPARAZZI JEDVA DOČEKALI: Pjevačica se odlučila za rizični dekolte na crvenom tepihu, pogledajte šta se dogodilo kada ju je izdao…

Za party koji je nakon Oscara organizirao Jay Z pojavila u haljini s otvorom do pupka i visokim prorezima na donjem dijelu, u kojoj je već pri samom dolasku pokazala više nego što je planirala.

  • Show

  • 29. Mar. 2022  29. Mar. 2022

  • 0

Američka reperica u usponu, 28-godišnja Diamonte Quiava Valentin Harper, poznatija po umjetničkom imenu Saweetie, svečanu dodjelu Oscara pratila je u probranom društvu na zabavi koju u Hollywoodu tradicionalno organizira legendarni muzičar Elton John.

Saweetie je za tu prigodu obukla haljinu koju je u gornjem dijelu sačinjavalo svega nekoliko trakica i u kojoj je jedva obuzdala svoj raskošan dekolte, no to nije bilo njeno najgolišavije izdanje večeri.

Za party koji je nakon Oscara organizirao Jay Z pojavila u haljini s otvorom do pupka i visokim prorezima na donjem dijelu, u kojoj je već pri samom dolasku pokazala više nego što je planirala.

Rizični dekolte u jednom se trenutku rastvorio i izvirile su njene gole grudi, a okupljeni paparazzi spremno su dočekali njen nezgodan trenutak i ovjekovječili ga na fotkama.

Reperica je istu haljinu nosila i na svečanoj večeri časopisa Vanity Fair, trećem događaju na kojem se pojavila u istoj noći, a tamo je uspjela zadržati na mjestu.

Foto: Profimedia

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...