TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU: Teška saobraćajna nesreća, u trostrukom sudaru ima mrtvih...

Djelatnici Hitne pomoći zbrinjavaju povrijeđene. Na terenu su policija i vatrogasci.

  • Hronika

  • 31. Mar. 2022  31. Mar. 2022

  • 0

Rano jutros, nešto prije šest sati, u susjednoj Hrvatskoj, na saobraćajnici Požega-Mihaljevci, iza Kirovog mlina, došlo je do sudara tri lična vozila u kojoj je poginuo 45-godišnji muškarac, piše Požega.eu.

Sudarili su se Škoda, Seat i Kombi Vivaro. Kombi Vivaro i Škoda dolazili su iz pravca Velike. U susret im je išao vozač Seata koji je na blagom zavoju, najvjerovatnije zbog skliskog kolnika prešao na suprotni kolnički trak i izravno se zabio u Škodu koja je od siline udara odbačena i udarila je u Opel Vivaro. Navodno je kombi prevozio žene koje su krenule na rad u Austriju.

Djelatnici Hitne pomoći zbrinjavaju povrijeđene. Na terenu su policija i vatrogasci.

Cesta je na tom dijelu zatvorena za saobraćaj. Uviđaj je u toku, piše Požega.eu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...