STANIVUKOVIĆ 'POGLEDAO' U SEMAFOR I PODRŽAO VUČIĆA: "Zajedno možemo sve" (VIDEO)

U videu koji je gotovo preslikan predizborni spot Vučića i njegove Srpske Napredne Stranke odjekuju uzvici „Pogledajte semafor“, dok je gradonačelnik Banjaluke još jednom izrazio zahvalnost predsjedniku Srbije.

  • Politika

  • 31. Mar. 2022  31. Mar. 2022

  • 2

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković objavio je video na Instagramu u kom je pružio podršku aketuelnom predsjedniku Srbije i kandidatu SNS liste Aleksandru Vučiću na predstojećim izborima.

“Poštovani predsjedniče Republike Srbije, rekli ste da pogledamo u semafor i pogledali smo u semafor Vaše podrške našoj Republici Srpskoj. Zahvalni smo vam na ovoj podršci“, rekao je Stanivuković i zaista pokazao sa semafor na kom su se redale zasluge Aleksandra Vučića.

U videu koji je gotovo preslikan predizborni spot Vučića i njegove Srpske Napredne Stranke odjekuju uzvici „Pogledajte semafor“, dok je gradonačelnik Banjaluke još jednom izrazio zahvalnost predsjedniku Srbije.

“Svjesni smo da samo zajedno možemo sve i uvjereno smo da ćemo i u budućnosti nastaviti da realizujemo ovakve projekte“, poručio je Stanivuković.

Dok ideološka gimnastika nije neobična u poltici na ovim prostorima, ostaje nejasno kada je Stanivuković odlučio da ozbiljno ugrozi teritoriju Milorada Dodika.

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine godinama unazad gaji bliske prijateljske odnose sa predsjednikom Srbije, dok je historijat njegovog odnosa sa Stanivukovićem u najmanju ruku buran.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...