PORODICA MOLI ZA POMOĆ: Nestao Hadis Musa, policija na nogama (FOTO)

Porodica je prijavila nestanak u Prvu policijsku upravu MUP KS.

  • Hronika

  • 31. Mar. 2022  31. Mar. 2022

  • 0

Na zvaničnoj Facebook stranici Gorske službe spašavanja Novi Grad Sarajevo, objavili su da je u toku nova potraga u Sarajevu.

Pored nestalog Nusreta Hodžića za kojim se traga od strane porodice prijavljen je još jedan nestanak Hadisa Muse koji je rođen 1981. godine,

Musa je otišao iz porodičnog stana iz centra grada 28.03.2022. godine na posao prema Brezi. Od 14.30 sati tog dana je nedostupan na telefon.

Porodica je prijavila nestanak u Prvu policijsku upravu MUP KS.

"Nestali se udaljio u nepoznatom pravcu sa privatnim motornim vozilom “reno klio” plave boje registarskih oznaka 064-M-865. Ovim putem molimo sve koji primijete vozilo ili nestalu osobu da obavijeste policiju ili na dežurne brojeve GSS Novi Grad Sarajevo", napisali su na Facebooku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...