„KAKO MI NEDOSTAJEŠ…“: Haris Džinović zapjevao Aleksandru Vučiću na uho, pogledajte šta je sve rekao o predsjedniku Srbije... (VIDEO)

Harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš ga je sve vrijeme pratio, a zatim je Haris zapjevao i svoj hit "Kako mi nedostaješ".

  • Estrada

  • 01. Apr. 2022  01. Apr. 2022

  • 7

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao kako mu je omiljena pjesma Harisa Džinovića "I tebe sam sit kafano", nakon čega mu je Džinović otpjevao tu pjesmu uživo u programu TV Pinka.

Harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš ga je sve vrijeme pratio, a zatim je Haris zapjevao i svoj hit "Kako mi nedostaješ".

Pjevač Haris Džinović rekao je kako je Vučić napravio stotine kilometara puteva i tek će ih napraviti, zatim bolnice, fabrike i mnogo toga. Kazao je i kada je počela pandemija koronavirusa koliko je Vučić bio angažovan, a zatim i da smo u Srbiji imali više vakcina nego u svijetu.

"Čuli smo sto puta o izgradnjama autoputeva, a ja ovako kažem, napravio je stotinu kilometara autoputeva, bolnice, fabrike i mnogo toga još. Kada je počela pandemija, trčao je sa kraja na kraj svijeta da nabavi respiratore, donio bi, čak je podijelio i komšijama. Kada su se pojavile vakcine, donio ih je sve. Čak je više vakcina bilo u Beogradu, nego u Londonu. Ne treba to gurati kroz tepih. Zato drhtim kao prut dok ovo govorim. Velike stvari zaslužuju velika priznanja", rekao je Haris Džinović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...