JIM CARREY RAZOČARAN POTEZOM PRIJATELJA: "Pozlilo mi je kad sam čuo ovacije publike..."

Intervju se dalje nastavio, a kad je voditeljica htjela izreći svoje mišljenje o cijeloj situaciji te da je sukob samo eskalirao, Jim je prekinuo.

  • Show

  • 01. Apr. 2022  01. Apr. 2022

  • 0

Glumac i komičar Jim Carrey stao je uz bok mnogim poznatima koji su osudili ponašanje Willa Smitha na dodjeli Oscara ove godine.

Carrey je u gostovanju preko videopoziva za CBS rekao: ''Pozlilo mi je nakon što sam čuo ovacije publike. Osjećao sam se kao da je Hollywood samo masa jada bez svrhe. To je bio čisti pokazatelj da više nismo kul klub.''

Očito mu ovacije publike na ponašanje Smitha nisu sjele, a osvrnuo se i na žrtvu ovog sukoba.

''Rock ne želi gnjavažu oko toga, ali ja bih na njegovom mjestu već iduće jutro najavio da tužim Willa za 200 miliona dolara. Taj video će zauvijek biti dostupan, bit će sveprisutan. Ta uvreda će trajati jako dugo. Ako želite vikati iz publike i tako pokazati da vam se nešto ne sviđa ili napisati nešto na Twitteru, svejedno, ali nemate pravo ustati, otići na pozornicu i udariti nekoga samo zato što je nešto rekao'', oštro je rekao Carrey.

Intervju se dalje nastavio, a kad je voditeljica htjela izreći svoje mišljenje o cijeloj situaciji te da je sukob samo eskalirao, Jim je prekinuo.

'Nije eskaliralo, došlo je niotkuda. Will se bori s nečim u sebi i to ga frustrira. Želim mu sve najbolje i nemam ništa protiv njega. Napravio je puno dobrih stvari, ali ovo nije bio dobar trenutak. Bio je to samo sebičan postupak koji je zasjenio sve ostalo!''

Inače dobar prijatelj Willa Smitha ovog se puta oštro okrenuo na njega, a čini se kako će se o ovom događaju još dugo pričati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...