"ZATO ŠTO VELIČA ČETNIKE": Cineplex kino u Podgorici neće emitovati film "Opkoljeni":

Mediji u Srbiji pišu o tom ostvarenju kao o “prvom igranom filmu o četnicima”.

  • Kultura

  • 01. Apr. 2022  01. Apr. 2022

  • 0

Srpski film “Opkoljeni” neće biti emitovan u Cineplexxu, saopšteno je danas CdM-u iz Cineplexx-a u Podgorici.

Na sajtu podgoričkog bioskopa juče je bilo objavljeno da će se od 14. aprila na repertoaru naći srpski film “Opkoljeni”, koji veliča četnike. Nakon toga uslijedila je oštra reakcija na društvenim mrežama. Brojni korisnici društvenih mreža su burno reagovali na tu vijest i pozivali na reakciju nadležnih, zabranu emitovanja, organizovanje protesta.

“Film “Opkoljeni” neće biti emitovan u Cineplexxu”, rečeno je kratko CdM-u iz podgoričkog bioskopa i dgovarajući na pitanje da li će kako je ranije najavljeno sporan film biti na njihovom repertoaru.

Mediji u Srbiji pišu o tom ostvarenju kao o “prvom igranom filmu o četnicima”.

Četnik je izraz kojim se označavaju pripadnici srpskog nacionalističko-šovinističkog pokreta velikosrpske ideologije. Četnici su tokom Drugom svjetskog rata sarađivali sa okupatorom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...