ENIS BEŠLAGIĆ BIO JE ODUŠEVLJEN: Iza maske Balthazara skrivao se muzičar iz Bosne, ponovno je zapjevao nakon 20 godina…

Od 12 izvođača koliko ih je u showu, prvih šest je u pjevačkim dvobojima pokazalo kakvi su izvođači kada niko ne zna ko su zapravo oni.

  • Show

  • 03. Apr. 2022  

  • 0

Televizijska najstrože čuvana tajna – najveći televizijsko -pjevački spektakl 'Masked Singer', večeras je od 20.15 sati krenuo s emitiranjem na RTL-u.

Od 12 izvođača koliko ih je u showu, prvih šest je u pjevačkim dvobojima pokazalo kakvi su izvođači kada niko ne zna ko su zapravo oni.

Voditeljica Antonija Blaće na početku je predstavila 'detektive' 'Masked Singera' u sastavu Ide Prester, Antonije Mandić, Enisa Bešlagića i Borka Perića, a onda objasnila i pravila.

''Jedan će već danas, na kraju emisije, morati skinuti masku i otkriti svoj pravi identitet! Pravila su jednostavna - nakon tri pjevačka duela, ostat će tri maske koje imaju najmanje glasova publike, a dobit će mogućnost otpjevati još jednu pjesmu. Ona maska koja će imati najmanji broj glasova publike prva će se razotkriti i napustiti show'', objasnila je Blaće te na pozornicu pozvala prvi par duela, masku Slatkača i Balthazara.

Balthazar je u video prilogu o sebi između ostalog otkrio da je u njemu uvijek čučao Balthazar, samo ga je trebalo otkriti te da je on njegovo pravo ja.

Na pozornici je otpjevao pjesmu pjevača Rag'n'Bone Man, 'Human'. Enis je usred nastupa zaključio da je Balthazar vjerovatno roker.

Balthazar je otkrio još jedan trag pa je nakon nastupa rekao: ''Što nemam, a trebam – ja izmislim!'', a to je samo stvorilo pomutnju među 'detektivima'. ''Mislim da je to Kerum'', rekla je Ida. Borko je pomislio da je Ćiro Blažević, a Enis da je Edo Maajka.

alt

Nakon oba nastupa voditeljica je najavila da je došao trenutak otkriti koja se maska više svidjela publici koja je morala glasati putem uređaja.

Balthazar je ponovno nastupio s pjesmom 'Unchain My Heart' Joe Cockera, gdje su svi zaključili da Balthazar odlično pjeva, a ovog su puta pomislili su na druga poznata imena.

Došlo je vrijeme da Balthazar skine svoju masku, a ispod nje se nalazio glavom i bradom 'kralj  dance muzike' Senna M. ''Nisam pjevao 20 godina i nemam vam što reći nego hvala na lijepim komplimentima koje ste mi dali, a nije lako pjevati ispod ovakve maske'', otkrio je sretno Senna te otpjevao, ovaj put bez maske pjesmu 'Human'.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...