SPEKTAKL NA CAMP NOU: Barcelona je slavila pobjedu protiv Seville, ali pogledajte šta je Pedri napravio nesretnom Rakitiću…

Barcelona se petom uzastopnom prvenstvenom pobjedom, te u drugom derbiju zaredom, nakon što je u prošlom kolu pregazila Real u gostima (4:0), probila na drugo mjesto.

  • Sport

  • 04. Apr. 2022  04. Apr. 2022

  • 0

Barcelona je na svom terenu pobijedila Sevillu 1:0 u derbiju 30. kola La Lige. Gol za važan trijumf krasno je zabio Pedri u 72. minuti. Ousmane Dembele probio je desnu stranu i odigrao povratno na 20 metara od gola za Pedrija. Barcelonin tinejdžer je lažnjacima na travu bacio 15 godina starijeg Ivana Rakitića, a onda je to gotovo identično ponovio sa Sevillinim stoperom Diegom Carlosom.

Pedri se na rubu kaznenog prostora namjestio i preciznim udarcem pogodio za oduševljenje Camp Noua i važan trijumf domaćih. Barcelona se petom uzastopnom prvenstvenom pobjedom, te u drugom derbiju zaredom, nakon što je u prošlom kolu pregazila Real u gostima (4:0), probila na drugo mjesto.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...