PREDSJEDAVAJUĆI PREDSJEDNIŠTVA BiH ŠEFIK DŽAFEROVIĆ ČESTITAO VUČIĆU: "U očekivаnju dobre sаrаdnje i jаčаnjа bilаterаlnih odnosа BiH i Srbije, želim Vam..."

Džaferović je Vučiću uputio čestitku u ime Predsjedništva BiH, ali i u svoje lično ime.

  • Vijesti

  • 04. Apr. 2022  04. Apr. 2022

  • 9

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović uputio je čestitku Aleksandru Vučiću u kojoj mu čestita ponovni izbor za predsjednika Republike Srbije.

Džaferović je Vučiću uputio čestitku u ime Predsjedništva BiH, ali i u svoje lično ime.

“U ime Predsjedništva Bosne i Hercegovine i u svoje lično ime, čestitam Vam ponovni izbor za predsjednika Republike Srbije. Stabilni i dobri odnosi između Bosne i Hercegovine i Republike Srbije su od primarnog interesa za dobrobit naših država i njihovih naroda i građana", stoji u Džaferovićevoj poruci.

Dodao je da razvijanje politike dobrosusjedstva, na načelima uzajamnog uvažavanja i poštovanja suvereniteta i teritorijalnog integriteta i rješavanje otvorenih bilateralnih pitanja, vodi prosperitetu i napretku Bosne i Hercegovine i Srbije i ostvarenju zajedničkih evropskih ciljeva.

"U očekivаnju dobre sаrаdnje i jаčаnjа bilаterаlnih odnosа Bosne i Hercegovine i Republike Srbije, želim Vаm uspjeh u izvršavanju odgovorne dužnosti“, navodi se u čestitki.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...