U BRITANSKOJ KRIMI SERIJI "PETORKA": Rade Šerbedžija utjelovljuje lik... (FOTO)

Dvadeset godina nakon što je nestao petogodišnji dječak Jessie, njegov DNK pojavljuje se na novom mjestu zločina.

  • Kultura

  • 05. Apr. 2022  05. Apr. 2022

  • 0

Glumac i redatelj Rade Šerbedžija (75) pojavit će se u britanskoj kriminalističkoj seriji "Petorka" u ulozi ubice. Riječ je o prvoj seriji koju američki pisac Harlan Coben (60) potpisuje kao kreator, a na streaming servisu 'Pickbox NOW' od 8. aprila biti će dostupno svih deset epizoda.

Dvadeset godina nakon što je nestao petogodišnji dječak Jessie, njegov DNK pojavljuje se na novom mjestu zločina. Jessejev brat Mark (Tom Cullen) okuplja se sa svojim prijateljima iz djetinjstva Dannyjem ( O. T. Fagbenle), Sladeom (Lee Ingleby) i Pru (Sarah Solemani). Serijski ubica Jakob Marosi kojeg utjelovljuje Rade Šerbedžija tvrdi da je ubio Jesseja, a Jessejeva porodica odustaje od svake nade da će ga ikada pronaći živog. 

 24sata (Foto: YouTube/screenshot)

Detektiv Kenwood dolazi na mjesto ubistva prostitutke i to 20 godina kasnije, a forenzička analiza DNK dokaza pokazuje Jessejev DNK. Stvari postaju kompliciranije. Počinju se otkrivati tajne te dolazi do šokantnih obrata. Četiri prijatelja iz djetinjstva ponovno se ujedinjuju kako bi pronašli nestalog dječaka, navodi 24sata.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...