OVOME SE NIJE NADAO: Rakitić na Instagramu objavio obnažene fotografije, uslijedila je reakcija Neymara...

Sa sebe je skinuo dres i šorc te ih poklonio najvjernijim Barceloninim navijačima.

  • Show

  • 06. Apr. 2022  06. Apr. 2022

  • 0

Nekadašnji hrvatski fudbalski reprezentativac je završetkom utakmice između Barcelone i Seville na Camp Nouu odlučio skinuti sa sebe, ne samo dres već i šorc te ih poklonio najvjernijim Barceloninim navijačima.

Fudbaler Ivan Rakitić na svom je službenom Instagram profilu objavio kolaž svojih fotografija s terena na kojima je bio odjeven samo u gaćice. Nije trebalo dugo čekati kako bi se u komentarima na njegovu fotografiju javili njegovi brojni kolege.

Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Uslijedili su komentari nekadašnjeg fudbalera Ivan Klasnić koji mu je poručio: "Pa mogao si i gaćice, dragi", dok je Neymar Rakitiću poručio da se obuče.

Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...