ŽELJKO KOMŠIĆ UŽIVO: "O kakvim reformama i presudama priča Escobar, ako sa ovim uređenjem možemo u Evropsku uniju..." (VIDEO)

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić jutros je komentirao izjave visokog izaslanika SAD-a Gabriela Escobara.

  • Politika

  • 06. Apr. 2022  06. Apr. 2022

  • 15

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić jutros je odgovarao na pitanje novinara uoči polaganja vijenaca i odavanja pošte herojima i osloboditeljima Sarajeva povodom 6. aprila Dana oslobođenja Grada.

"Šta je htio poručiti Escobar izjavom da nema građanske države dok BiH ne postane članica EU? Da trebamo ući što prije u EU, ili da nikad nećemo ući u EU jer s ovakvim uređenjem nismo kompatibilni? Pitat ću ga prvom prilikom", kaže član Predsjedništva BiH Željko Komšić jutros na pitanje novinara uoči polaganja vijenaca i odvanja pošte herojima i osloboditeljima Sarajeva.

Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...