LEŽERNO IZDANJE: Severina u odjevnom komadu koji pomlađuje u sekundi (FOTO)

Pjevačica je dobila i mnogo komplimenata na račun svog izgleda.

  • Žena

  • 09. Apr. 2022  09. Apr. 2022

  • 0

Doći u Dubrovnik i bar malo ne uživati u pogledu na prelijepi biser Jadrana bio bi grijeh. Severina je u Dubrovnik doputovala zbog nastupa u poznatom klubu Revelin, ali pronašla je vremena i za mali predah.

Za scenski nastup odabrala je vatrenu kožnu kombinaciju modnog brenda Mona, koju je nadopunila majicom s natpisom "God save the Queen".

S druge strane, za relaksiranje u hotelu uz pogled na Lovrijenac odabrala je potpuno drugačiju kombinaciju, kako i priliči znatno ležernijoj prilici.

Nosila je klasičan model trenerke u crnoj boji. Upravo je tim odjevnim komadom nedavno izazvala pravu malu raspravu na svom profilu na Instagramu.

Naime, koncert u Brčkom odradila je u trenerci, što je nekima zasmetalo te su je prozvali zbog previše ležernog stajlinga. Naravno, većina je ipak odmah stala na stranu pjevačice uz komentar kako uopće nije važno što odjene za nastup jer bi i u običnoj pidžami mogla iznijeti koncert, navodi Zadovoljna.hr.

Ovaj put niko nije imao primjedbe na njezinu trenirku, a ujedno je dobila i mnogo komplimenata na račun svog izgleda. "Kao djevojčica", napisala je jedna obožavateljica.

Uistinu, ovakve sportske kombinacije generalno imaju učinak "pomlađivanja" jer u njima u startu izgledamo manje ozbiljno i opuštenije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...