RUŽNE SCENE IZ SRBIJE: Velika tučnjava mladih igrača, intervenisala policija (VIDEO)

Kako se može vidjeti na snimci u jednom trenutku došlo je do naguravanja igrača, u sve su se umiješali i navijači koji su ušli u teren pošto, kako se navodi, isti nije ispunjavao uvijete za održavanje utakmice.

  • Sport

  • 14. Apr. 2022  14. Apr. 2022

  • 0

Ružne scene osvanule su na društvenim mrežama, kada se pojavila snimka s kraja utakmice kadetske lige Srbije, u kojoj su se sastali domaćin Napredak iz Kruševca i Spartak iz Subotice.

Kako se može vidjeti na snimci u jednom trenutku došlo je do naguravanja igrača, u sve su se umiješali i navijači koji su ušli u teren pošto, kako se navodi, isti nije ispunjavao uvijete za održavanje utakmice.

Ono što upada u oko je kako oko terena nije bilo zaštitne ograde, a niti nisu viđeni pripadnici policije ili redari, tako da nije bilo nikoga ko bi mogao smiriti uzavrele strasti.

Nakon svega nekoliko igrača Spartaka je zbrinuto u hitnoj pomoći s lakšim ozljedama, jedan ima i poluzatvoreno oko, drugi podrapanu usnu kao posljedice udarca šakama, navode lokalni mediji.

Incidentu je navodno prethodio razgovor trenera gostiju i suca. Strateg Subotičana je prišao sudiji i ironično ga pohvalio za suđenje (Spartak je izgubio), zbog čega je dobio crveni karton.

U tom trenutku je došlo do naguravanja igrača s obje strane, no ne zna se ko je izazvao sukob, a trenutak poslije u teren su ušli i navijači, a u tučnjavi su sudjelovali i članovi stručnog štaba Napretka.

Na kraju neko je pozvao policiju koja je ubrzo došla i smirila situaciju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...