TARIK JU JE BLIJEDO GLEDAO: Takmičarka u „Milijunašu“ nije znala odgovor na pitanje o gradu u Bosni i Hercegovini, a zbog ovoga je ispala…

Iako je htjela reći kako se radi o Ključu, ipak je na kraju poslušala jokera.

  • Show

  • 15. Apr. 2022  15. Apr. 2022

  • 0

U novoj epizodi "Mmilijunaša" prva takmičarka bila je Neda Kustura iz Splita. Do desetog pitanja stigla je bez pomoći jokera, a onda je iskoristila joker "zovi".

"Koja je općina u samom srcu zemlje u obliku srca?" glasilo je pitanje koje je zbunilo Nedu. Ponuđeni odgovori bili su: Vitez, Ključ, Stolac ili Prozor. Jker je rekao kako je riječ o Vitezu, što je naposljetku bio tačan odgovor te je Neda osvojila iznos od 32.000 kuna (9.000 KM , op. "SB")

Iako je htjela reći kako se radi o Ključu, ipak je na kraju poslušala jokera.

alt

Na sljedećem pitanju Neda je iskoristila pomoć znalaca. Nije znala odgovor na pitanje koje je glasilo: "U političkom sloganu američkih kolonista pod britanskom vlašću 'nema oporezivanja bez...' čega?" Od znalaca se javio Bruno koji je rekao da se radi o zastupanju. Neda je poslušala znalca i tako tačno odgovorila na pitanje za 64.000 kuna.

No uskoro je njenom nastupu došao kraj.

"Ko se silno obogatio pronašavši 'rupu u pravilima' državne lutrije?" glasilo je 12. pitanje. Ponuđeni su bili odgovori Cervantes, Goethe, Shakespeare, Voltaire, a Neda je ovdje iskoristila posljednji joker, "pola-pola". Ostali su odgovori Goethe i Voltaire, Neda je pogrešno odabrala Goethea te ostala na iznosu od 32.000 kuna i napustila show.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...