"ŽENE OD UTJECAJA": Nina Badrić u haljini u boji koja je ove godine totalni hit (FOTO)

Pjevačica je nosila asimetričnu voluminoznu haljinu u ružičastoj boji, a nadopunila ju je satenskim štiklama u sličnoj nijansi te crvenom ručnom torbicom.

  • Žena

  • 15. Apr. 2022  15. Apr. 2022

  • 1

Nakon odmora na Maldivima, Nina Badrić uputila se u Herceg Novi. Posjetila je Crnu Goru kako bi učestvovala na regionalnoj konferenciji "Žene od utjecaja".

Na završnoj večeri je i zapjevala neke od svojih najvećih hitova, a pritom je bila odjevena u kombinaciju koju njezini pratitelji na Instagramu ne prestaju hvaliti.

"Predivna haljina", "izgledaš božanstveno" i "nikad ljepša" samo su neki od komentara na račun elegantnog Nininog izdanja.

Pjevačica je nosila asimetričnu voluminoznu haljinu u ružičastoj boji, a nadopunila ju je satenskim štiklama u sličnoj nijansi te crvenom ručnom torbicom.

Upravo je ružičasta boja bez sumnje najpopularnija za proljetno-ljetnu sezonu, ali i jesensko-zimsku o kojoj trenutno ne razmišlja niko osim modnih brendova koji već rade na nadolazećim kolekcijama, piše Zadovoljna.hr.

Valentino, haute couture, proljeće/ljeto 2022.Valentino, haute couture, proljeće/ljeto 2022. (Foto: Profimedia)

Naime, razne nijanse ružičaste našle su se u kolekcijama slavnih modnih kuća za proljeće/ljeto 2022. godine, a posebno efektna "hot pink" nijansa koja je stvorena za odvažne ljubiteljice mode.

Njezinu popularnost zapečatila je modna kuća Valentino svojom kolekcijom za jesen/zimu 2022. koja se sastojala od kreacija u isključivo dvije boje - ružičaste i crne.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...