POVEZIVANJE S ITALIJOM: Od sada iz Sarajeva direktnom aviolinijom do Venecije

Cijene karata kretat će se od 121,00 KM sa uključenom uslugom čekiranja i ručnom prtljagom.

  • Ekonomija

  • 15. Apr. 2022  15. Apr. 2022

  • 0

Aviokompanija Wizz Air uspostavila je najavljivanu avioliniju koja će u sklopu ljetnog reda letenja povezivati Treviso i Sarajevo.
Navedena linija odvijat će se svakog četvrtka i nedjelje sve do 27.10. tekuće godine.

Aerodrom Treviso (TSF) je talijanski međunarodni aerodrom koji se nalazi 3 kilometra jugozapadno od grada Treviso i samo 30 kilometara od Venecije, jedne od najposjećenijih evropskih turističkih destinacija.

Karte za Treviso mogu se kupiti na šalteru prodaje karata na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, online –  putem web stranice www.sia.ba, kao i putem mobilne aplikacije aviokompanije wizzair.com

Cijene karata kretat će se od 121,00 KM sa uključenom uslugom čekiranja i ručnom prtljagom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...