USKRŠNJI POZDRAV IZ MEĐUGORJA: Evo šta je Mamić poručio na današnji dan

Mamićeva borba protiv hrvatskog pravosuđa, jednako je uspješna kao Đokovićeva protiv australskih emigracijskih zakona.

  • Sport

  • 17. Apr. 2022  17. Apr. 2022

  • 0

Iako se još uvijek Zdravko Mamić nije pojavio pred hrvatskim pravosuđem, nakon što je osuđen, zajedno s bratom Zoranom u aferi Dinamo, braća Mamići uživaju na slobodi u Bosni i Hercegovini gdje su dočekali Uskrs.

Mamićeva borba protiv hrvatskog pravosuđa, jednako je uspješna kao Đokovićeva protiv australskih emigracijskih zakona, tako da Zdravko već duže vremena izbiva iz voljenog mu Dinama.

Ipak Zdravkov utjecaj u Dinamu još uvijek postoji, zadnja priča je ona o dolasku trenera koji je Zrinjski doveo do prvenstva u BiH Sergeja Jakirovića, ali treba se vidjeti kako će se rasplesti ta priča.

Uskršnji pozdrav

Za ovaj Uskrs Zdravko nije sebe identificirao s Isusom u progonu od hrvatskih vlasti, već je lijepo svima čestitao najveći Katolički blagdan:

“Nedjeljno jutro kad zablista, radosno dočekajte uskrslog Krista, jer on pobijedi smrt i uvede nas u rajski vrt! Sretan Uskrs želi vam svima vaš Zdravko Mamić”!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...