VAŽNA VIJEST ZA KORISNIKE WHATSAPPA: Službeno najavljen dolazak novog načina odgovaranja na poruke...

Uz taj novitet, na svom su blogu najavili i dolazak Communities funkcije, mogućnost slanja datoteka do 2 GB te glasovne pozive za do 32 osobe.

  • HiTec

  • 19. Apr. 2022  19. Apr. 2022

  • 0

Instagram, Twitter, iMessage, Signal i Telegram, samo su neke od aplikacija koje već odavno imaju mogućnost odgovaranja na poruke u obliku emojija. Uskoro im se, nakon puno ”šuškanja” i iscrpnog testiranja, službeno pridružuje i WhatsApp, piše Bug.hr.

S uzbuđenjem možemo najaviti da na WhatsApp stižu sjajne reakcije počevši, a u budućnosti će ih biti još i to s različitim bojama kože, napisao je na Twitteru voditelj WhatsAppa Will Cathcart uz video koji prikazuje kako će nove reakcije na poruke izgledati u praksi.

Trenutno nije u potpunosti sigurno kada će odgovaranje na poruke u obliku emojija postati dostupno za sve korisnike, no svakako je dobar korak to što je WhatsApp službeno najavio dolazak te dugoočekivane značajke.

Uz taj novitet, na svom su blogu najavili i dolazak Communities funkcije, mogućnost slanja datoteka do 2 GB te glasovne pozive za do 32 osobe. Riječ je o funkcijama o kojima se ”šuška” već neko vrijeme, no baš kao i kod emoji reakcija, nije sigurno kada će one postati dostupne za korištenje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...