"HVALA, ANFIELD...": Ronaldo se oglasio prvi put nakon smrti djeteta

Usred tugovanja za preminulim sinom, Portugalac je osjetio potrebu da reagira na događaje na Anfieldu.

  • Sport

  • 21. Apr. 2022  21. Apr. 2022

  • 0

Napadač Manchester Uniteda i kapiten portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo zahvalio je navijačima Liverpoola na iskazanoj podršci tokom prvenstvenog dvoboja na Anfieldu, koji je Portugalac propustio zbog smrti njegovog novorođenog sina.

"Jedan svijet... Jedan sport... Jedna globalna porodica... Hvala, Anfield. Ja i moja porodica nikada nećemo zaboraviti ovaj trenutak poštovanja i suosjećanja", napisao je Ronaldo na Instagramu.

Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez u oktobru su objavili da čekaju blizance, a u ponedjeljak su šokirali svijet viješću da je jedno od dvoje novorođenčadi preminulo.

Obje ekipe su u utorak na teren Anfielda izašle noseći crnu traku oko rukava, a Liverpoolov trener Juergen Klopp je nakon dvoboja koji je završio uvjerljivom pobjedom (4-0) njegovog sastava rekao da je iskazana podrška bila "trenutak utakmice".

Navijači obje ekipe su nakon odigranih sedam minuta ustali i počeli pljeskati, a Liverpoolovi navijači su zapjevali neslužbenu klupsku himnu "You'll Never Walk Alone", navode Sportske novosti. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...