ZIMA USRED PROLJEĆA: Evo kakvo nas vrijeme očekuje do početka maja…

U Bosni i Hercegovini očekivane vrijednosti temperatura zraka bit će niže od prosječnih za ovo doba godine.

  • Vijesti

  • 22. Apr. 2022  22. Apr. 2022

  • 0

Djelimična stabilizacija moguća je od 23. do 29. aprila, dok će posljednji dani aprila i početak maja obilježiti nestabilno vrijeme uz povremene i slabe padavine.

U Bosni i Hercegovini očekivane vrijednosti temperatura zraka bit će niže od prosječnih za ovo doba godine. Tokom najhladnijeg dijela dana, minimalne temperature zraka očekuju se od 0 do 5 u Bosni, dok će u Hercegovini biti od 4 do 9 °C. Danju u Bosni vrijednosti maksimalnih temperatura zraka kretat će se od 8 do 13, u Hercegovini od 14 do 19 °C.

U periodu od 23. aprila do 3. maja, tokom jutra u Bosni prognozirane temperature zraka očekuju se od 6 do 11, u Hercegovini od 10 do 15 °C, maksimalne u Bosni od 19 do 24, u Hercegovini od 21 do 26 °C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...