AKO POSTITE: Jednostavan recept za sehur

Hayatov chef Miran Karić predlaže jelo za sehur.

  • Gastro

  • 26. Apr. 2022  26. Apr. 2022

  • 0

Pileći karabatak se zapeče zajedno sa paprikom-rogom na zagrijanom ulju sa obje strane.

Kada karabakatk bude gotov, skinete ga sa strane, a paprika se nastavi peći dok ne bude skroz mekana.

Na to se na kraju doda dvoje jaja, vrati se karabatak u tavu ili tepsiju. Sve se zajedno zapeče u rerni.

Dakle, dovoljno za jednu osobu su dva jaja, jedan do dva karabatka i jedna paprika-roga.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...