I DŽEKO SE HVATAO ZA GLAVU: Pogledajte nevjerovatnu situaciju koja bi Inter mogla koštati titule prvaka Italije…

Milanski se klub nije uspio vratiti do kraja utakmice i na kraju je doživio težak udarac u borbi za Scudetto.

  • Sport

  • 28. Apr. 2022  28. Apr. 2022

  • 0

Inter je šokantno poražen od Bologne rezultatom 2:1 u zaostaloj utakmici 20. kola Serie A. Milanski klub vodio je od treće minute golom Ivana Perišića, no pogocima Marka Arnautovića u 28. te Nicole Sansonea u 81. minuti Bologna je došla do pobjede.

Ovim porazom Inter je ostao na dva boda iza vodećeg Milana četiri kola prije kraja, a glavni tragičar Intera je rezervni golman Ionut Andrei Radu. Rumun je od prve minute stao na go umjesto kapitena Samira Handanovića i teško kiksao u 81. minuti.

Inter je bio u posjedu. Ivan Perišić izveo je aut duboko s lijeve strane u svojoj polovici i bacio loptu prema svom golmanu. Radu je čekao u petercu i krenuo lijevom nogom proslijediti loptu saigraču na drugu stranu, međutim, promašio je i tako otvorio šansu Sansoneu koju je ovaj i iskoristio.

Milanski se klub nije uspio vratiti do kraja utakmice i na kraju je doživio težak udarac u borbi za Scudetto.

Naš Edin Džeko u igru je ušao u 60. minuti, no takva taktika trenera Inzaghija nije donijela nikakav rezultat.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...