ČESTITKA DRAGANA ČOVIĆA: "Bajram obnavlja zajedništvo i potiče na jačanje međusobnog povjerenja"

"Neka Vam je, zajedno sa svim muslimanima u BiH i svijetu, čestit i radostan predstojeći Bajram", poručio je Čović u svojoj čestitki.

  • Vijesti

  • 29. Apr. 2022  29. Apr. 2022

  • 4

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović čestitao je Ramazanski bajram reisul-ulemi Huseinu ef. Kavazoviću i svim muslimanima u Bosni i Hercegovini.

Čović je naveo da je Bajram blagdan radosti i blagostanja koji na poseban način povezuje ljude, obnavlja zajedništvo, te potiče na jačanje međusobnog povjerenja, razumijevanja i tolerancije.

"U tom duhu, želim da i ovaj Bajram provedete u miru, u obiteljskom i prijateljskom okruženju. Neka Vam je, zajedno sa svim muslimanima u BiH i svijetu, čestit i radostan predstojeći Bajram", poručio je Čović u svojoj čestitki, saopćeno je iz PSBiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...