TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU: Mladić (17) traktorom odvezao drugove na izlet, pa poginuo

Danilo je vozio traktor, a u prikolici je bilo desetak njegovih prijatelja.

  • Hronika

  • 30. Apr. 2022  30. Apr. 2022

  • 0

Danilo P. (17) iz Zaplanjske Toponice kod Gadžinog Hana poginuo je danas popodne, kada se traktor, koji je vozio, prevrnuo ubivši ga!

Nesreća se dogodila kada je mladić, koji je u septembru trebalo da napuni 18 godina, se sa društvom zaputio na izlet, kako bi u prirodi dočekali 1. maj i prvomajski uranak.

Danilo je vozio traktor, a u prikolici je bilo desetak njegovih prijatelja.

Kako saznaju “Novosti”, mladić je ostavio prijatelje na izletištu i ubrzo poslije toga se dogodila nesreća. Iz za sada nepoznatih razloga on je izgubio kontrolu nad traktorom koji se prevrnuo i prignječio ga!

Teško povrijeđenog mladića ubrzo je hitna pomoć prevezla u UKC Niš, ali mu nažalost nije bilo spasa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...