KAD SU SE OGLASILE SIRENE ZA UZBUNU NASTALA JE STRKA: Angelinu Jolie odmah odveli u sklonište (VIDEO)

Glumicu su snimili kako je šetala gradom uz pratnju kada su se oglasile sirene za zračnu uzbunu. Nedugo zatim, ona je s pratnjom odvedena na sigurno, a ženski član pratnje je zamolio da snimanje prestane

  • Show

  • 01. Maj 2022  

  • 0

Nekoliko sati nakon što se mirno pozdravljala s obožavateljima u kafiću u Lavovu, glumica Angelina Jolie je iz prve ruke osjetila užase s kojima se stanovnici grada svakodnevno susreću.

Glumicu su snimili kako je šetala gradom uz pratnju kada su se začule sirene za zračnu uzbunu. Nedugo zatim, ona je s pratnjom odvedena na sigurno, a ženski član pratnje je zamolio da snimanje prestane, piše Daily Mirror.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...