MILANOVIĆ IZ VUKOVARA: "Na samitu NATO-a stavit ću veto na ulazak Finske; u BiH se očekuje..."

(...) da se ignorira činjenica da postoje Hrvati, Srbi i Bošnjaci pa da Bošnjaci mogu preglasati Hrvate. Za ovo smo se pripremali, potpit ćemo ih intelektualno, mene neće slomiti. Igraju na izdajničku vladu. Ja ne želim biti simpatičan u Bruxellesu, nije me briga, to su tamo totalni bezveznjaci”.

  • Regija

  • 03. Maj 2022  03. Maj 2022

  • 6

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović je u posjeti je Borovu i Vukovaru.  

“Ja sam na hrvatskoj strani, tretiraju nas kao budale, huljski to podupire Plenković”, kazao je i dodao: “Plenković i ja nismo isto dimenzija, a pritom ne mislim da sam ja viša ili niža”.

“Ja s Rusijom nemam veze. Oni igraju svoju igru, oni su agresor u ovom ratu, a mi imamo kliku na vlasti”, kazao je dodavši da se ne boji ni Rusije, niti Ukrajine.

“Na samitu NATO-a uložit ću veto, ovisno o tome gdje će biti pozivnica”, kazao je Milanović i dodao: “Kao đavao grešnu dušu progonit ću svakog zastupnika koji bude bio za”.

“Mi imamo jednu stranu koja je izdajnička, ljudi s privatnim motivima plus što me mrze. To će morati objasniti javnosti. To će biti pritisak na Hrvatsku, ovi su kupljeni”, kazao je Milanović.

“Imamo izdajničku Vladu”

“Imamo izdajničku Vladu, izdaju Hrvate u BiH, a taj narod tamo traži jako malo, samo osnove, državu gdje se poštuju nacionalna prava”, rekao je Milanović.

“U BiH se očekuje da se ignorira činjenica da postoje Hrvati, Srbi i Bošnjaci pa da Bošnjaci mogu preglasati Hrvate. Za ovo smo se pripremali, potpit ćemo ih intelektualno, mene neće slomiti. Igraju na izdajničku vladu. Ja ne želim biti simpatičan u Bruxellesu, nije me briga, to su tamo totalni bezveznjaci”, rekao je Milanović.

“Pogledajte koliko je puta diplomacija bila suzdržana ili su uložili veto kad su bili napadi na Orbana. Ja se ne slažem s Orbanom, ali to je iživljavanje. Tu sam principijelno na strani Orbana, ne politički. A ove naše šmizle su svaki put bile na strani Orbana, bili su suzdržani, a sad rade protiv Hrvata”, rekao je Milanović.

“Sad će mene sitni kukolj nazivati šovinistom i ekstremistom. Hrvati znaju tko sam ja. Ja se ne natječem za poziciju u Bruxellesu, ja sam to mogao 2014. Imao sam ponudu na stolu, nisam to napravio, bilo mi je neugodno otići na plaću od 20.000 eura”, kazao je za N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...