PROCURIO VIDEO: Mourinho se potpuno slomio, nije mogao zadržati suze nakon utakmice

Fudbaleri italijanske Rome i nizozemskog Feyenoorda borit će se 25. maja u Tirani za naslov pobjednika premijernog izdanja UEFA Konferencijske lige.

  • Sport

  • 06. Maj 2022  06. Maj 2022

  • 0

Roma je iz Leicestera na Olimpico donijela remi (1:1) iz prve utakmice pa je ekipa Josea Mourinha za finale bila dovoljna bilo kakva pobjeda pred svojim navijačima.

Pogodak vrijedan finala postignuo je Tammy Abraham već u 11. minuti.

Image

Mourinha su svladale emocije već nakon posljednjeg sučevog zvižduka.


"Bilo je veoma emotivno. Ovo je za nas Liga prvaka. Kada radiš u Rimu, živiš u Rimu, dišeš Rim i dišeš za ovaj klub. Osjećao sam od prvog dana da je ovo veliki klub, ali bez pobjeda i previše finala. Uspjeli smo stvoriti dobru ekipa koja raste korak po korak i koja je sada pobijedila ekipu iz Premier lige koja je iz različite dimenzije", rekao je Mourinho.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...