VASKOVIĆ POSJETIO GRADILIŠTE U BANJOJ LUCI: Gradnja vile Gorana Dodika, Miloradovog brata, dobro napreduje - urađeni su zemljani radovi i počela izgradnja...

"Goran Dodik hoće da pokaže da je uspio u selu Priječani, jer mu je brat pokazao da je uspio u selu Bakinci, piše Vasković.

  • Mini market

  • 06. Maj 2022  06. Maj 2022

  • 1

"Gorana Dodika lako je prepoznati - karakteristično pokazivanje srednjeg prsta je karakterna osobina po kojoj je ta porodica poznata. Ok, imaju i po neki sličan madež. Ali srednji prst nerijetko i jedni drugima pokazuju - vježbaju. To im je tradicija.

Sve sa srednjim prstom, Goran Dodik nastavio je sa izgradnjom vile u selu “Priječani” kod Banjaluke, gdje narkorežim, njegovi pripadnici, grade banjalučko Dedinje", piše na svom blogu Slobodan Vasković te dodaje:

"Pratim napredak izgradnje - od 21.4, kada sam objavio njen početak do danas poprilično je urađeno.

Svi zemljani radovi su završeni, kao i temelji, plus početak gradnje zida. Potvrđuje to i fotografija sa gradilišta. Ide gradnja 'ko iz vode'”.

"Šta će im, upitaće se neko? Pa Goran Dodik hoće da pokaže da je uspio u selu Priječani, jer mu je brat pokazao da je uspio u selu Bakinci. 

Problem je što neće stići da je završi, a moraće da 'guli' - ili u zatvoru ili gdje stigne, kad potpuno rasulo krene. 

Goran Dodik koji se rijetko pojavljuje u javnosti je ključna osoba koja je zadužena za brojne nezakonite poslove Milorada Dodika", tvrdi Vasković.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...