NAVIJAČI PARTIZANA ODUŽILI SE LEGENDARNOM TRENERU: "Grobari" citirali Ivicu Osima

Parola je bila upućena aktuelnim članovima tima iz Humske.

  • Sport

  • 07. Maj 2022  07. Maj 2022

  • 0

Navijači Partizana razvili su transparent na meču sa Vojvodinom sa riječima nedavno preminulog bivšeg trenera crno-bijelih Ivice Osima.

Parola je bila upućena aktuelnim članovima tima iz Humske.

alt

"Svaka Partizanova utakmica je posebna. Partizanovi navijači su još kako poznati, oni ne praštaju greške. Grobari hoće uvijek da gledaju dobar fudbal i dobre igrače i posao u Partizanu mora ozbiljno da se shvati“, pisalo je na transparentu.

Ubrzo je uslijedila i druga poruka.

alt

"Poruka za igrače, trenera i ložu, neka vam legendine riječi uđu pod kožu“, istakli su "grobari".

Partizan je slavio na meču sa Vojvodinom rezultatom 2:1 i na taj način nastavio trku za šampionsku titulu sa Crvenom zvezdom koja tek treba da igra svoj meč sa Radničkim iz Niša.

Podsjetimo, Ivica Osim je preminuo prvog maja u 81. godini života, a sa Partizanom je osvojio Kup Jugoslavije 1992. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...