AUTOMOBILOM OBORILA PJEŠAKINJU: Ženi koja je teško povrijeđena u nesreći, ljekari se bore za život

O svemu je obaviješten dežurni tužilac

  • Hronika

  • 07. Maj 2022  07. Maj 2022

  • 0

Šezdesetdvogodišnja Banjalučanka čiji su inicijali R.M. teško je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Bosanska Gradiška - Banja Luka, u mjestu Romanovci, potvrđeno je Srni iz Policijske uprave Bosanska Gradiška.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 16.15 sati učestvovali su automobil Seat Ibiza kojim je upravljala G.N. iz Bosanske Gradiške i pješakinja R.M.

Povrijeđena žena prevezena je u Univerzitetski klinički centar RS, naveli su iz ove uprave.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su pripadnici Policijske uprave Bosanska Gradiška, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

"Srna" nezvanično saznaje da je povrijeđena zadobila prijelom desne potkoljenice i frakturu lobanje, te da je životno ugrožena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...