DODIK NA TWITTERU IZVRIJEĐAO KONAKOVIĆA: "On duva u staru muslimansku tikvu i samo su im Srbi i Srbija krivi za sve..."

Član Predsjedništva BiH aktivan na društvenim mrežama

  • Politika

  • 08. Maj 2022  

  • 9

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik oglasio se na svom zvaničnom Twitter profilu. On je poručio predsjedniku Naroda i Pravde Elmedinu Konakoviću da grubo manipuliše činjenicama.

"Elmedin Konaković grubo manipuliše činjenicama o građanskom ratu u BiH, sve u funkciji predizborne kampanje. Bez ikakvih političkih ideja, programa, Konaković duva u staru muslimansku tikvu po kojoj su za sve što im se ikada desilo krivi Srbija i srpski narod. Zarobljeni u neistinama iz devedesetih, upravo takvi ne dozvoljavaju nikome da iskorači u novo doba koje je donijelo nove izazove", napisao je Dodik.

Podsjećamo, Konaković se oglasio na svom zvaničnom Facebook profilu o reviziji presude protiv Srbije, te je istakao da "hiljade dokaza, imena, sastanci, naredbe, sve javnosti dostupno, a na sudu naša strana nije uspjela dokazati umješanost Srbije".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...