VAHID HALILHODŽIĆ PREKINUO ŠUTNJU: "Ne mogu više ovo podnijeti..."

Danas bi se trebao održati ključni sastanak Halilhodžića i čelnika Saveza.

  • Sport

  • 09. Maj 2022  09. Maj 2022

  • 0

Danima traju spekulacije o tome hoće li Vahid Halilhodžić voditi Maroko na Svjetskom prvenstvu u Kataru ove godine. 

Podsjetimo, Halilhodžić je ranije iz reprezentacije izbacio Hakima Ziyecha, Aminea Harita i Noussaira Mazraouija, a sada čelnici Saveza traže povratak najvećih zvijezda u reprezentaciju. Marokanski Sport 360 navodi i da je imenovanje portugalskog trenera Andrea Villas-Boasa spremno ako Halilhodžić ne odgovori pozitivno na ovaj ultimatum.

"Predmet sam kampanje kritika i umjesto da pričaju o mom učinku i uspjehu, priča se o mojoj smjeni. Ne mogu više podnijeti ovu situaciju", rekao je Halilhodžić za list Kooora.

Danas bi se trebao održati ključni sastanak Halilhodžića i čelnika Saveza. "Trenutno sam u svom uredu, radim i ne obraćam pažnju na ono što sve kruži o meni. Trebao mi je odmor nakon silnog pritiska u posljednjem periodu i mislim da sam zaslužio svoj odmor nakon svega što sam ostvario s reprezentacijom Maroka."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...