VRUĆE NA EUROSONGU: Konstrakta ušla u finale, pao strastveni muški poljubac o kojem će se dugo pričati… (VIDEO)

Svoju zemlju predstavio je s pjesmom "Stripper", a na pozornici se pojavio odjeven kao kauboj i strastveno je poljubio kolegu iz benda.

  • Show

  • 13. Maj 2022  13. Maj 2022

  • 3

U drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga veliku pažnju gledatelja privukao je predstavnik San Marina, osebujni Achille Lauro.

Svoju zemlju predstavio je s pjesmom "Stripper", a na pozornici se pojavio odjeven kao kauboj i strastveno je poljubio kolegu iz benda.

Njegov spektakularni scenski nastup uključivao je i jahane električnog bika, a publika u dvorani PalaOlimpico tokom ove izvedbe potpuno se raspametila.

Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta sa pjesmom "In Corpore Sano" plasirala se u finale ovogodišnjeg Eurosonga.

Nakon druge večeri osim Srbije, u finale su prošli Belgija, Češka, Azerbejdžan, Poljska, Finska, Estonija, Australija, Švedska i Rumunija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...