IMATE LI "PRLJAV" MOZAK?: Većina ljudi na ovoj fotografiji vidi isti 18+ detalj

Mnogi su komentirali kako nisu mogli vjerovati svojim očima: "Mislio sam da je na slici stvarno samouvjerena žena u tanga bikiniju dok nisam zumirao sliku".

  • Zabava

  • 13. Maj 2022  17. Maj 2022

  • 0

Optička iluzija koja je prije nekoliko dana objavljena na Redditu ne prestaje izazivati reakcije. Neki smatraju kako bi spomenuta fotografija mogla biti znak prljavog uma, ali postoji nevino objašnjenje. Slika je objavljena pod naslovom "samopouzdana dama na festivalu", a na njoj se vidi par koji se drži za ruke, dok je ispred njih žena koja leži na trbuhu na travi.

alt

Mnogi su komentirali kako nisu mogli vjerovati svojim očima. "Mislio sam da je na slici stvarno samouvjerena žena u tanga bikiniju dok nisam zumirao sliku", "Znao sam da to nije njena stražnjica, ali mi je trebala minuta da shvatim što je to zapravo", komentirali su neki.

Svi su zbunjeni

No, neki misterij nikako nisu mogli riješiti.

"Može li mi neko pomoći?", "Čak i nakon što sam shvatio što gledam, još uvijek sam zbunjen", pisali su u komentarima.

Druge "Redditore" je fotka impresionirala.

"Ovo je jedno od najboljih optičkih iluzija koje sam ikad vidio", "Ovakve stvari su jedini razlog zašto uživam surfajući na internetu", pisali su.

Još uvijek ne možete riješiti misterij?

Dobro pogledajte fotografiju, trag je na ruksaku koji pripada muškarcu koji nosi kratke hlače i sjedi u kamperskoj stolici. Ruka mu je naslonjena na nogu i čini se da zajedno s koljenom čini oblik s oznakom X.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...