ŠTA KAŽU KLADIONICE 24 SATA PRED FINALE: Eurosong će osvojiti Ukrajina ili Velika Britanija

I dalje je glavni favorit za prvu nagradu Ukrajina sa zanimljivom pjesmom s elementima folka.

  • Estrada

  • 13. Maj 2022  13. Maj 2022

  • 1

Nakon što su u dvije polufinalne večeri predstavljene sve pjesme koje se bore za prvu nagradu ovogodišnjeg Eurosonga, nije bilo ozbiljnijeg pomjeranja na listama kladionica.  

I dalje je glavni favorit za prvu nagradu Ukrajina sa zanimljivom pjesmom s elementima folka, a vjerovatno će skoro izvjesnoj pobjedi Ukrajine doprinijeti i evropska solidarnost s ovom državom koja prolazi kroz najgore trenutke u modernoj povijesti.  

Pobjedu Ukrajine možda bi mogao ugroziti još jedino predstavnik Velike Britanija koja je nakon dužeg vremena na Eurosong poslala odličnog predstavnika s fascinantnim glasovnim mogućnostima. 

Na trećoj poziciji kladionica nalazi se Italija, na četvrtoj Španija, a na petoj Poljska. Dosadašnje iskustvo govori da će pobjednik biti neko iz reda pet prvoplasiranih na kladionicama. 

Predstavnica Srbije možda bi se mogla probiti među prvih pet, budući da je tokom posljednja dva dana napredovala za tri mjesta -bila je 10. a sada je dan pred finale dospjela je na 7. mjesto vodećih kladionica.  

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...