SENAD AVDIĆ OTKRIVA: Kako su sarajevski mangupi zeznuli Ivicu Osima na Svjetskom prvenstvu (VIDEO)

Avdić je govorio i o strahopoštovanju prema Osimu, čuvenoj priči o Vujoviću i Bokšiću…

  • Mini market

  • 14. Maj 2022  14. Maj 2022

  • 1

Šta je razlikovalo Švabinu od Miloševićeve Jugoslavije? Kako je Željo postao narodni pokret i koliko navijača je pratilo trening Osimovih Plavih? Koja dva igrača su se mogla upoređivati s njim? Zbog čega je poredio Marseille i Grbavicu? Zašto ga je nervirao Cristiano Ronaldo? Kako su Osimovi stručni komentari bili u rangu gledanosti utakmica Mundijala?

O ovome je za N1 televiziju govorio glavni urednik "Slobodne Bosne" Senad Avdić.

alt

Poslije prvog pitanja Senad odveze trinaest punih minuta o Ivici Osimu. Od Kraljeve Sutjeske, preko kašnjenja na sve vozove zbog romske svadbe, do sarajevskih mangupluka na Svjetskom prvenstvu u Italiji. Avdić je govorio i o strahopoštovanju prema Osimu, čuvenoj priči o Vujoviću i Bokšiću…

A sve je začinio Osimovim rahatlukom na Ciglanama.

Pogledajte video.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...