JESTE ČULI ŠTA JE UKRAJINAC PORUČIO SVIJETU NA EUROSONGU? DOBIO JE OGROMAN APLAUZ: Spomenuo je Mariupolj i Azovstal...

Po svim kladionicama upravo će Ukrajina slaviti na Eurosongu.

  • Show

  • 14. Maj 2022  14. Maj 2022

  • 0

Kalush Orchestra u pjesmi 'Stefania' koju su upravo izveli u finalu Eurosonga u Torinu miješaju rap i hip hop s tradicionalnom ukrajinskom narodnom muzikom.

Pjesmu je frontmen Oleh Psiuk posvetio svojoj mami, te tvrdi kako je ovo najbolja stvar što ju je on u životu dosad napravio za nju.

Melodija 'Stefanije' lako ulazi u uho, nastup izvođača u kostimima kombiniranim s narodnom nošnjom svoje zemlje je upečatljiv. Po svim kladionicama upravo će Ukrajina slaviti na Eurosongu.

Na kraju nastupa ukrajinski pjevač je rekao ovo:

"Pomozite Ukrajini i Mariupolju, pomozite Azovstalu", zavapio je ukrajinski pjevač na kraju izvedbe, koja je popraćena ogromnim aplauzom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...