VELIKAN ISPADA IZ FRANCUSKE LIGE, NAVIJAČI IH „POČASTILI“ POSEBNOM PORUKOM: Neizvjesna sudbina reprezentativca Bosne i Hercegovine…

U prvu će se ligu sigurno vratiti Toulouse i Ajaccio.

  • Sport

  • 15. Maj 2022  

  • 0

Bordeaux je osvojio bod u utakmici protiv Lorienta, no gotovo je sigurno da će ispasti iz lige. Na dnu je tabele s 28 bodova, ispred njega su Saint-Etienne, koji je izgubio od Reims 2:1 te Metz, koji je pobijedio Angers 1:0, s 31 bodom. U francuskom prvenstvu o plasmanu odlučuje gol-razlika, a Bordeaux je trenutno ima -41. Metz, koji je 18. ima -29, a 19. Saint-Etienne -35.

Bordeauxu će tako u posljednjem kolu trebati ogromna pobjeda, s tim da Metz i Saint-Etienne dožive katastrofalne poraze, tako da ih prestigne za gol- razliku. Navijači su ih zbog toga "počastili" bacanjem WC papira na teren. U prvu će se ligu sigurno vratiti Toulouse i Ajaccio.

Neizvijesna je i sudbina reprezentativca Bosne i Hercegovine Anela Ahmedhodžića u redovima Bordeauxa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...