AHMED BURIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: „Puhala uspuhali, Kljuić šeta pudlice, Milanović luđak, Indijci Indijanci…“

"Naša su stvarnost tipovi koji kad god progovore izazivaju duboki stid i nelagodu, jer ne znaju razliku između Indijaca i Indijanaca i nastavljaju proces silovanja grada", kazao je Burić.

  • Mini market

  • 15. Maj 2022  15. Maj 2022

  • 2

“Srđan Puhalo , grantovski bahato i ne mareći za kontekst, ponudio nagradu od 10.000 maraka ukoliko mu neko dokaže da je u Sarajevu tokom opsade ubijeno 1601 dijete.

Puhalo je izletio, a čaršija ga je dočekala frustrirano i uspuhano. Puhalica je ovim sebi učinio više štete nego koristi – ne zbog toga što će imati manje publike u Sarajevu, nego što se takvim stvarima ne licitira na takav način.

To da ne baš pametni ljudi govore gluposti je praksa, koju je potvrdio Stjepan Kljuić . Ključ je shvaćen kao ultimativno pozitivna figura, a objektivno – radi se o čovjeku koji je posljednjih 25 godina proveo prelazeći iz jedne u drugu beznačajnu stranku, od šetnje pudlice do kladionice, presipajući iz šupljeg u prazno i ​​ponavljajući kako su ga u zapadnoj Hercegovini htjeli likvidirati. .

Što se tiče Milanovića, ostaje teško pitanje kako se bivši SDP-ovac prometnuo u najmračnijeg, zlog desničara, idola Ljube Ćesića Rojsa, zapjenjenog i zadriglog saveznika Milorada Dodika .

Možda Puhalo, kao psiholog, zna odgovor. Kolega i prijatelj Ante Tomić tvrdi kako je Milanović luđak. I tu ništa ne treba dodavati. Ante zna te stvari, rekao je novinar i književnik Ahmed Burić gostujući u programu Face televizije., te dodao:

"Naša su stvarnost tipovi koji kad god progovore izazivaju duboki stid i nelagodu, jer ne znaju razliku između Indijaca i Indijanaca i nastavljaju proces silovanja grada".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...