O OVOME BRUJI ITALIJA: Džeko i Inter slavili protiv Cagliarija, evo kako mogu „oteti“ naslov prvaka Kruniću i Ibrahimoviću…

U zadnjem ovosezonskom kolu Milan će gostovati kod Sassuola, a Inter kod kuće dočekuje Sampdoriju.

  • Sport

  • 16. Maj 2022  16. Maj 2022

  • 0

Inter je pobijedio Cagliari 3:1 u pretposljednjem kolu talijanske Serie A. Prvi gol za Inter zabio je Matteo Darmian u 25. minuti. Lautaro Martinez povisio je na 2:0 u 51. minuti, a Lykogiannis je smanjio na 2:1 u 53. minuti. Utakmicu je zaključio Lautaro Martinez golom za 3:1 u 84. minuti. Kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko odigrao je 70. minuta u pobjedi Intera na gostovanju u Cagliariju.

Inter je nakon ove utakmice na drugom mjestu kolo prije kraja s 81 bodom. Milan ima 83 boda nakon pobjede protiv Atalante. U zadnjem ovosezonskom kolu Milan će gostovati kod Sassuola, a Inter kod kuće dočekuje Sampdoriju.

Interu za osvajanje naslova prvaka treba pobjeda, ali i poraz Milana jer je Milan bolji u međusobnom omjeru u prvenstvu. Prva utakmica ove sezone završila je pobjedom Milana 2:1, dok je druga završila rezultatom 1:1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...