DRUŠTVENE MREŽE GORE: Pogledajte izjavu Jelene Trivić koja je izbezumila Goricu Dodik, oglasio se i Tegeltija…

Ne stišavaju se reakcije nakon objave kandidature za predsjednicu Republike Srpske od strane članice Predsjedništva PDP-a Jelene Trivić.

  • Mini market

  • 16. Maj 2022  16. Maj 2022

  • 3

"Histerija i bijes Milorada Dodika, agenta hrvatskih službi, pokazuju paniku u kojoj se ta individua nalazi. Panika je izazvana mojom kandidaturom za predsjednika Republike Srpske, kao i mojim ukazivanjem na njegove prevarantske pokušaje obmane naroda koji on više ne može, kao i do sada, lagati i žrtvovati za one kojima služi", poručila je zastupnica PDP-a u Narodnoj skupštine Republike Srpske Jelena Trivić.

Ona je reagirajući na Dodikovu objavu na Twitteru, gdje ju je nazvao "Marinikom Tepić Republike Srpske", naglasila da je histerični, bijesni i prestravljeni Dodik zaboravio je da su upravo on i njegova kleptokratska bulumenta dovela penzionere, borce, radnike, mlade i sve ostale građane gotovo do prosjačkog štapa.

No, tu nije bio kraj rata na društvenim mrežama.

„Bravo mačko, koliko si dobila za ovo šuški“, poručila je na društvenim mrežama Gorica Dodik, nakon što je procurila izjava Jelene Trivić o miješanju u izbore u BiH od strane predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i Srpske pravoslavne crkve.

Nedugo nakon reakcije Dodikove kćerke oglasio se i Milan Tegeltija, bivši predsjednik VSTV-a BiH, a danas savjetnik člana Predsedništva BiH Milorada Dodika.

Tegeltija je prvo objavio tvit o tome kako Jelena Trivić nema pojma o nacionalnoj politici, da bi ga ubrzo obrisao i ostavio kratak komentar.

„Jelena Trivić: - `Dodik se boji moje kandidature` . Kraj vica“.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...