POZNAT IDENTITET MUŠKARCA KOJI JE STRADAO NA AUTOPUTU KOD TARČINA: Policija objavila detalje nesreće

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju na autoputu A1 kod Sarajeva smrtno je stradao vozač Š. B.

  • Hronika

  • 16. Maj 2022  

  • 0

Kako su naveli iz MUP-a KS, 15. maja u 12,12 sati na kolovozu autoputa A1, u tunelu 25.novembar, općina Hadžići, došlo je do sudara putničkog motornog vozila marke Kia, reg. oznaka E94-T-449, kojim je upravljao vozač Š. B, rođen 1949. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, i teretnog motornog vozila marke “Mercedes”, reg. oznaka A40-T-815, kojim je upravljao vozač A. M, rođen 1977. godine u Mostaru, nastanjen u Konjicu.

U ovoj saobraćajnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao vozač Š. B, čija smrt je konstatovana od ljekara Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo.

Uviđaj su obavili dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci saobraćajne i mašinske struke. 

Tijelo smrtno stradalog je vozilom KJKP “Pokop” prevezeno u prosekturu “Bare”. 

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nastavljaju rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode, naveli su iz MUP-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...