NAPLATIO, A NIJE URADIO POSAO: Anel pištoljem prijetio majstoru koji mu je izvodio građevinske radove

Iz Policijske uprave Banja Luka saopćili su, navodeći inicijale, da se sve odigralo u utorak.

  • Hronika

  • 17. Maj 2022  

  • 1

Anel S. (36) iz Banje Luke osumnjičen je da je gasnim pištoljem prijetio majstoru zbog nesuglasica u vezi sa izvođenjem građevinskih radova.

Kako piše Glassrpske, Anel S. angažovao je majstora za određene radove u kući, ali da ih ovaj nije obavio iako je dobio novac.

"Anel S. je tražio od majstora da mu vrati novac, što je ovaj odbio, nakon čega je došlo do incidenta", kaže izvor blizak istrazi.

Banja Luka  / Zbog svađe u saobraćaju, uhapšen vozač koji je prijetio pištoljem

Protiv Anela S. nadležnom sudu bit će podnesen zahtjev za pokretanje postupka zbog prekršaja o oružju i municiji i javnom redu i miru.

Iz Policijske uprave Banja Luka saopćili su, navodeći inicijale, da se sve odigralo u utorak.

"Nadležnoj policijskoj stanici oštećeni je prijavio da mu A. S. prijeti gasnim pištoljem zbog nesuglasica oko izvođenja građevinskih radova", naveli su iz policije, te dodali da su policajci od osumnjičenog oduzeli gasni pištolj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...