OD RANIJE POZNAT POLICIJI: Svećenik koji je istukao časnu sestru pušten iz zatvora pa istukao drugu ženu

U Općoj bolnici Zadar oštećenoj je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno kako je lakše ozlijeđena.

  • Hronika

  • 18. Maj 2022  18. Maj 2022

  • 3

Nekoliko dana nakon što je izašao iz zatvora u koji je poslan zbog fizičkog napada na časnu sestru, svećenik Domagoj Kelava iz Sukošana istukao je drugu ženu, neslužbeno doznaje Index. Navodno se radi o ženi koja je svjedočila prvom napadu.

Žena je završila u bolnici. Napad se dogodio 17. maja oko 00:10 sati.

"Nakon što je jučer, 17. maja 2022. godine zadarska policija zaprimila saznanja o narušavanju javnog reda i mira u Sukošanu, tijekom dana provedeno je kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 43–godišnjakom.

Sumnjiči ga se da je jučer, oko 00.10 sati u Sukošanu u Ulici Hrvatskih branitelja prvo verbalno napao, a potom i fizički nasrnuo na 43-godišnjakinju.  

U Općoj bolnici Zadar oštećenoj je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno kako je lakše ozlijeđena.
 
Zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izazvanog naročito drskim i nepristojnim ponašanjem, osumnjičenik će danas uz Optužni prijedlog biti prebačen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru", piše policija o slučaju.

Svećenik Domagoj Kelava na slobodu je pušten prije deset dana. Prije jučerašnjeg napada fizički je nasrnuo na časnu sestru.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...