O NJEMU BRUJI AMERIKA: Luka Dončić utakmicu završio s velikim ožiljkom na licu, pogledajte ko je za sve kriv...

Warriorsi su odličnog Slovenca zadržali na 20 poena te ga prisilili da izgubi sedam lopti. Golden State je u prvoj utakmici finala Zapada pobijedio 112:87.

  • Sport

  • 19. Maj 2022  19. Maj 2022

  • 0

Luka Dončić već je u prvoj četvrtini prve utakmice finala Zapadne NBA konferencije na licu imao veliku ogrebotinu. Većinu utakmice čuvao ga je Andrew Wiggins, koji mu je išao ukrasti loptu, no zahvatio ga je po licu i napravio mu ožiljak. Luku je ESPN usporedio s Kylom Renom, jednim od glavnih likova sage Star Wars. 

alt

Nakon utakmice novinari su pitali Luku boli li ga lice, a on je odgovorio: "Ma dobro je. Sad izgledam opasnije." Wiggins je većinu vremena čuvao Dončića i nakon utakmice dobio je pohvale i svog trenera Stevea Kerra i protivničkog Jasona Kidda. Warriorsi su odličnog Slovenca zadržali na 20 poena te ga prisilili da izgubi sedam lopti. Golden State je u prvoj utakmici finala Zapada pobijedio 112:87.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...