VASKOVIĆ POSJETIO GRADILIŠTE KOD BANJE LUKE: „Mali problem za Gorana Dodika - neće stići završiti vilu do izbora koje njegov braco sigurno gubi…“

Nekoliko najnovijih fotografija svjedoče kojom brzinom napreduje nova vila Gorana Dodika, u Priječanima kod Banjaluke.

  • Mini market

  • 20. Maj 2022  20. Maj 2022

  • 0

Novinar Slobodan Vasković na svom je blogu objavio nekoliko najnovijih fotografija koje svjedoče kojom brzinom napreduje nova vila Gorana Dodika, u Priječanima kod Banjaluke.

Vasković piše kako je Goran Dodik "vidovit", predvidio je da će Laktaši postati Grad, pa je odlučio da se opet uhvati sela.

Baš kao i njegov brat, Milorad Dodik u selu Bakinci.

Međutim, ima tu jedan mali problem za Gorana Dodika - neće stići završiti vilu do izbora koje njegov braco sigurno gubi. Prednost Jelene Trivić je već sada nedostižna, što Milorada Dodika čini prenervoznim i isuviše uplašenim, piše Vasković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...