VEČERAS MOSTAR NE SPAVA: Sve je spremno za veliku proslavu Rođenih koji su sinoć ispisali historiju

Nema sumnje da mnogi navijači Veleža neće spavati.

  • Zabava

  • 20. Maj 2022  20. Maj 2022

  • 2

Sadašnja generacija fudbalera Veleža, predvođena sjajnim strategom Feđom Dudićem sinoć je ispisala historiju ovog slavnog kluba.

Mostarci su se prvi put nakon 36 godina domogli jednog trofeja, a u pitanju je Kup BiH.

Oni su sinoć u sjajnom finalu nakon penal-serije bili bolji od ekipe Sarajeva nakon čega je uslijedilo veliko slavlje navijača i igrača ovog tima.

Međutim, prava fešta se sprema večeras na ulicama grada na Neretvi i nema sumnje da mnogi navijači Veleža neće spavati, piše Radiosarajevo.ba.

"FK Velež Mostar obavještava da će slavljenički program povodom osvajanja trofeja Kupa Bosne i Hercegovine biti održan sutra na mostarskom trgu Musala, s početkom u 21 sati", saopćeno je iz redova najvećeg mostarskog kluba.

Veleć će tako ovog ljeta predstavljati Bosnu i Hercegovinu u Evropi, odnosno u Konferencijskoj ligi gdje će igrati u drugom pretkolu ovog takmičenja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...